Norskejenter

Thai massage eskilstuna thai kungsholmen

Posted On October 2, 2012 at 10:12 pm by /

thai massage eskilstuna thai kungsholmen

Vår salong finns på Valhallavägen 40 i Södermal, Stockholm. I vår lugna och harmoniska miljö vill vi att Ni ska känna er som hemma – trygg och skön. Har du spända, stela, trötta, ömma, värkande muskler? Känns det i ryggen, skuldrorna, nacken, armarna, benen eller någon annanstans? I så fall rekommenderar vi dig att. Thaimassage är en speciell form av massage och skiljer sig på många sätt från den svenska klassiska massagen eller olje massage. Den kan mer beskrivas som en blandning av en klassisk massage, shiatsu och yoga. Här använder man sig av händer, armbågar och knän för att applicera tryck på muskler och. En skön avkopplande Oljemassage eller en lite hårdare Thaimassage är ingen lyx, det är omvårdnad och friskvård för kroppen. Hos oss får ni behandling av en utbildad massör.

Videos

Thai massage Acupressure Thaimassage i Stockholm. Vår thai massage salong finns på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen i Stockholm. Välkommen till Samruai

Apologise: Thai massage eskilstuna thai kungsholmen

Free pron sex sex game 662
Globen thai free sex vidos 625
Thai massage eskilstuna thai kungsholmen Lanna thaimassage svenskporr se
Blue Diamond Thaimassage. Styrbjörnsvägen 11 Hägersten Thaimassage ( 60min): Oljemassage (60min): Swish Dusch Rum med Dörr, 9. Pin Anu Thaimassage. Franzengatan 26 Stockholm Thaimassage (60min): Oljemassage (60min): Swish Dusch Rum med Dörr. 8. Tawee Chok Thaimassage. En skön avkopplande Oljemassage eller en lite hårdare Thaimassage är ingen lyx, det är omvårdnad och friskvård för kroppen. Hos oss får ni behandling av en utbildad massör. Hos Ponclay Spa kan vi erbjuda er den mest exklusivea harmoniska massage upplevelsen i en asiatisk, lugn och rogivande miljö i centrala Eskilstuna. Ponclay Spas personal är trevlig, vänlig och professionell. Hos oss kan vi erbjuda er många olika typer av massage såsom Traditionell Thaimassage, Oljemassage, Svensk.

Thai massage eskilstuna thai kungsholmen - think, that

Hälsocenter Hälsocenter Människans Resurser. Träningscoachen Eskilstuna Jenny Spång.